mandag 18. mai 2009

17 maaaaiii er vi så glaaaa' iii

17 mai ble feiret her i frankrike med hipphipphurra og nasjonalsangen. Vi reiste litt utenfor Paris og der traff vi en gjeng andre nordmenn og Norge-tilhengere. Vi gikk i tog, spiste laks og kake og koste oss med masse 17 mai stemnnig! Etter festen ble det parksittet, latter og god stemning.


17 mai i paris skal jeg aldri glemme <3





3 kommentarer:

Cecilie sa...

Lurte på åssen det skulle gå med deg på nasjonaldagen, men det så jo ut som det ordna seg riktig så bra! :) Heldig med været var dere visst også ser det ut til!

Midnight sa...

Hei! Så koselig blogg du har! Høres ut som du hadde en flott 17.mai feiring i Paris! =)

Skal følge bloggen din.

Hilsen Midnight

Ellen Marie Albertsen sa...

Det må være så spennende, men også litt rart å feire den store dagen i utlandet tenkte jeg... Men jøss, man skulle jo tro du feiret dagen i Norge...!! :D ( ja, nesten:) Flagg og glade mennesker, ja mer skal ikke til!
Fint at du hadde en fin dag !!
..Jeg hadde faktisk den verste 17.mai i hele mitt liv, mye fordi jeg måtte på jobb i 3-tiden, men også fordi alt jeg hadde planlagt av hotellfrokost og togtitting ble soset bort av min mamma som var på besøk (hun er plaget med angst og bruker mye tid på å komme seg om morgen), og kjæresten hadde vært på storfylla kvelden før. Så til neste år reiser jeg til mormor og hjemplassen min i Nord-Norge ja;)

Koselig at du liker te-innleggene mine=)=) Da blir jeg så glad!!!:D Usikker på om folk vil jeg skal teste teer fra andre plasser enn teklubben, men ingen sier noe;) Såh:) Si fra hvis du har noen formening om den saken:):)
Løveklem